Marker El-Installasjon AS

Belysningsløsninger for næring og bedrift

God belysning er viktig på arbeidsplassen. Ikke bare setter det stemningen i et rom, men det påvirker i tillegg både produktivitet, effektivitet og helsen vår. 

Visste du at RoHS-direktivet har innført store endringer? Alle halogenpærer og lysstoffrør fases ut, og gamle lamper skal byttes med nye. Her kan du finne alt du må vite om endringene, og du kan få priseksempler på hvor mye du kan spare - i vår kalkulator!

Belysning er ikke bare lys

Riktig belysning er veldig viktig i næringslivet og på arbeidsplassen. Det fremmer bedre helse for de ansatte, mer produktivt arbeid, energieffektivitet og bærekraft. Med dette ønsker vi å tydeliggjøre at riktig belysning handler om mye mer enn bare lys. Her kan du lese mer om viktigheten av moderne belysning.

LED-lys - Derfor bør du bytte hele lampen

Illustrasjonsbilde av lysstoffrør

Alt du må vite om EU-direktivet

RoHS-direktivet har siden 2006 innført forbud mot en rekke miljø- og helseskadelige stoffer. I løpet av 2023 skal enda flere produkter fases ut. Finn ut hva det innebærer for din bedrift, eller se hvor mye du kan spare i kalkulatoren under.

Flere artikler om belysning for bedrift og næring

Se hva du kan spare med LED

Kalkulatoren gir et estimat for hvor mye du kan spare, og hvor lang tid det vil ta før investeringen lønner seg. Viktig å merke seg at den ikke tar høyde for en rekke andre, kostnadsbesparende faktorer, så nedbetalingstiden vil i de fleste tilfeller bli kortere.

Så mye kan du spare

* Dette er et estimat med forkoblingsprosent på 15 % på gammel armatur. Trykk på knappen nedenfor og få et presist og uforpliktende tilbud.

Dine energikostnader reduseres med opptil

90%

CO2-besparelse per år

81 kg

Investeringen vil lønne seg i løpet av

4 år

Utviklet i samarbeid med SG Armaturen AS

Logoen til SG Armaturen